88Design loading

Hi! Ik ben Jamilla
van der Ploeg,
Creatief Designer
met oog voor detail. 

Hi! Mijn naam is Jamilla van der Ploeg. Ik ben een freelance Creatief Designer met brede design skills. Ervaring opgedaan bij verschillende bureau’s, door opleidingen en seminars. Naast creativiteit heeft 88Design een behoorlijk praktische instelling, wat naast mooie uitingen resulteert in de juiste communicatiemiddelen. Zowel offline als online. Samenwerken met opdrachtgevers en meedenken op elk gewenst niveau staan centraal.

Waar ik in geloof…

…ik heb één credo: ‘het moet gewoon perfect zijn’, of het nu een corporate identity, een photoshoot, een infographic, een huisstijl of een webdesign is. In relevantie, tekst, vormgeving, materiaal, planning en eindresultaat. Het resultaat moet kloppen met de op voorhand geschetste verwachtingen. Het moet z’n werk doen, en u moet tevreden zijn. Meer dan tevreden, liever. Ik streef naar wederzijds ambassadeurschap.

Ik ben een BRANDING en DESIGN professional…

…die de wereld van Branding & Communication wil innoveren en inspireren. Ik laat mijn ontwerpen spreken. Ik vertaal de marketing communicatievraag naar een merk of campagne. Dat doe ik door goed naar de opdrachtgever te luisteren en door mij strategisch en creatief volledig in te zetten. Ik hou van mijn vak en het boeken van resultaat voor de klant.
Dit doe ik door direct contact tussen de klant en mij. Korte lijnen houden de briefing intact en de dialoog scherp.

Met als resultaat: effectieve en creatieve branding.